Acid Hyaluronic

PRODUSE INJECTABILE CARE REDUC ÎN MOD ACTIV SIMPTOMELE CARE CAUZEAZĂ DURERE ȘI PREVIN DEGRADAREA ARTICULAȚIEI DUMNEAVOASTRĂ

Durerea și rigiditatea articulațiilor poate avea impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi a pacientului. Tocmai din aceste considerente Compania Kyeron a dezvoltat SYNOZ și SYNOZ ONE.

Beneficiile injecțiilor cu acid-hyaluronic

Injectabilele intra-articulare oferite de compania noastră sunt dispozitive destinate pentru intervenții medicale minore, realizate de un medic specialist. Aceste tratamente permit pacientului să trăiască fără a fi limitat de durere. Poate rămâne mobil și se poate bucura de activitățile de zi cu zi. De asemenea, pot preveni sau amâna semnificativ înlocuirea (costisitoare) unei articulații, cum ar fi cea a genunchiului.

De ce două injectabile diferite?

Soluțiile noastre SYNOZ au în comun calități vitale.

Ambele sunt produse în facilități europene de ultimă generație, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Prezintă un grad mare de sterilitate, sunt solubile în apă și au origine bio fermentativă (nu conțin chimicale sau proteine animale). Prezintă, de asemenea, diferențe esențiale. Caracteristica specifică a acestor produse asigură ca unul dintre ele să se potrivească perfect cu starea individuală pacientului:

Injecții multiple sau doar una

Injecțiile SYNOZ se administrează o dată pe săptămână, cu un total de până la 5 injectări. Această terapie săptămânală permite atât medicilor, cât și pacientului să monitorizeze efectele tratamentului și progresul afecțiunii. În cazul produsului SYNOZ ONE®, se administrează o singură injecție; o soluție foarte eficientă în anumite cazuri și avantajoasă pentru pacient și medic deopotrivă.

Ambele tratamente sunt potrivite pentru toate articulațiile sinoviale.

Medicul specialist poate determina care procedură întrunește cel mai bine beneficiile de care are nevoie pacientul.

Molecule reticulate patentate

Vâscozitatea reprezintă cheia în tratamentul articulațiilor sinoviale în scopul ameliorării durerii. SYNOZ ONE® are capacitate vâscoasă maximă; cea mai mare absorbție posibilă a șocurilor și de reducere a fricțiunii. Pentru a atinge acest nivel de vâscozitate, am dezvoltat o compoziție moleculară reticulată, brevetată. O rețea densă de acid hialuronic care interconectează moleculele individuale de acid hialuronic. Stabilizarea, obținută printr-un proces patentat, încetinește degradarea enzimatică a acidului hialuronic. Rezultatul constă într-o pernă superbă, durabilă, care protejează articulația afectată.

Cea mai clară în clasa sa

Kyeron este dedicată să producă cele mai pure produse posibile. Primele soluții medicale pe care le-am dezvoltat erau biomateriale pentru chirurgie deschisă. Riscul infecției, al alergiei și al inflamației este foarte crescut în cursul unor asemenea proceduri. De aceea, am luat cele mai riguroase măsuri de sterilitate și siguranță, încă din prima zi.

Pentru SYNOZ® și SYNOZ ONE® aceasta înseamnă că:

  • Sterilizăm produsele noastre prin metoda vaporilor terminali. O abordare de 1000 de ori mai sigură în comparație cu umplerea aseptică a ambalajelor. Această metodă garantează sterilitatea internă și externă a fiecărei seringi.
  • Avem o rată de biosarcină zero. Produsele noastre nu conțin endotoxine bacteriene detectabile.
  • De asemenea, folosim doar facilități europene cu încăperi curate și materii de bază conforme cu cele mai actuale directive și reglementări europene.

Gata de utilizare

SYNOZ® și SYNOZ ONE® sunt pregătite de utilizare.

Seringa umplută în prealabil are un sistem de blocare a canulei și un blister de protecție rezistent, convenabil de utilizat.

Reducerea semnificativă a durerii

SYNOZ® și SYNOZ ONE® sunt eficiente clinic 100%. Desigur, nu toți pacienții experimentează același grad de ameliorare a durerii sau a rigidității. Efectul poate varia în funcție de starea de sănătate generală și de modul în care ei experimentează durerea.

Am folosit scala analog vizuală (VAS) pentru a determina individual reducerea clinică și semnificativă a durerii la un lot de 313 pacienți:

  • 95% dintre pacienți s-au simțit confortabili cu injecțiile.
  • 70% dintre pacienți au prezentat o reducere semnificativă și clinic relevantă a durerii (VAS).
  • 87% dintre medici confirmă eficacitatea excelentă a produselor SYNOZ®.

Studiul comparativ1 susține caracteristicile benefice ale SYNOZ ONE®. Inclusiv absența aproape totală a rezistenței la injectare, pentru o aplicare relaxată și ușoară, alături de un modul de rigiditate și vâscozitate extrem de ridicat, cu scopul obținerii unor proprietăți excelente de absorbție a șocului și de reducere a fricțiunii.

1 Studiul comparativ realizat cu SYNOZ ONE® și alte două produse înregistrate CE, testate în aceleași condiții în cadrul Institutului Italian de Cercetare Aplicată

Pentru toate articulațiile sinoviale

SYNOZ® și SYNOZ ONE® se pot injecta în toate articulațiile sinoviale, cum ar fi genunchiul, cotul, umărul.

Indicațiile cuprind, printre altele: gonartrita, coxartrita, omartrita, artrita cotului, rizartrita și artrita gleznei.

Garantat de Kyeron

În loc de preluarea funcțiilor corporale, produsele noastre activează corpul și sunt complet resorbabile.

Alături de cercetătorii noștri, reușim să lansăm periodic produse inovatoare, care își câștigă locul binemeritat în domeniul medicinei. Distincte din punct de vedere tehnic, cu o bază clinică solidă.

Kyeron deține certificare ISO 13485, iar produsele SYNOZ® și SYNOZ ONE® sunt dispozitive medicale certificate CE și sunt fabricate în conformitate cu instrucțiunile GMP și standardele de calitate ISO 13485.

SYNOZ® și SYNOZ ONE® sunt mărci înregistrate.