Cine suntem

Compania de distributie nationala Vital Logistic isi propune sa fie partenerul farmaciilor, al magazinelor tehnico-medicale si nu in ultimul rand al furnizorilor de dispozitive medicale din Romania introducand in acest segment de piata conceptul ÔÇťOne Stop ShoppingÔÇŁ.

 

Site-ul Vital Logistic e o┬áplatform─â de comenzi online┬áadresat─â┬ámagazinelor tehnico-medicale, farmaciilor, magazinelor online┬á┼či┬ádistribuitorilor din domeniul tehnico-medical ┼či parafarmaceutic.

 

Scopul nostru este sa largim constant portofoliul de produse pe baza cerintelor partenerilor nostri.

GAMA LARGA DE PRODUSE:
Venim in intampinarea cerintelor Dvs. cu o gama foarte larga de dispozitive si echipamente medicale, de la cele mai uzuale consumabile pana la aparatura electronica. Puteti astfel achizitiona totul dintr-un singur loc, beneficiind astfel de operativitate si oferte speciale.

RAPIDITATE SI PROMPTITUDINE:
Pe langa investitiile importante in stocuri de marfa, ne propunem sa fim alaturi de Dvs. cu un sistem eficient de prelucrare a comenzilor, pentru a va furniza marfa in cel mai scurt timp posibil, devenind astfel partenerii Dvs. de incredere pe termen lung.

IMPORT SI DISTRIBUTIE:
Avem produse pentru care suntem direct importatori, produse pe care le comercializam sub brand propriu si produse pentru care beneficiem de oferte speciale de la cei mai importanti furnizori mondiali.

PARTENERI IN BENEFICIUL TUTUROR:
Dorim sa fim aproape de toti partenerii nostrii si sa-i consiliem in alegerea produselor achizitionate punand la dispozitie cunostintele noastre acumulate in urma experientei in acest domeniu.

Livram solutii de incredere

magazinelor tehnico-medicale, farmaciilor, magazinelor online ┼či
distribuitorilor din domeniul tehnico-medical ┼či parafarmaceutic.

Echipa Noastra

Marin Catalin

Reprezentant Vanzari